Ahoj vespolek stateční bojovníci. Rozhodla jsem se otevřít úložiště dokumentů a kroniku cechu Pánů z Rumové Lhoty i tady, aby k ní měli přístup i odpůrci sociálních sítí, jako je facebook.
Pro nováčky : Třetinu našeho cechu tvoří lidé, kteří přišli společně z jiné onlinové hry – Knight Fight cz server 1 a z cechu Dámy a Rebelové. Sem jsme přistoupili do cechu, který založil jeden z nás – Buliwyf alias Thorin Bogarason. Já jsem bývala velitelkou Dam a Rebelů, až mi jednoho dne Buliwyf hodil na krk i Rumovou Lhotu. Doteď nevím, jestli to byl trest, nebo odměna – ale budu to brát jako poctu 😀

Základ naší party se zná již nejméně 13 let a každý rok (krom loňského covidového) se scházíme na jeden víkendový sraz v roce.
Ve hře S&F už delší dobu vedu evidenci naší snaživosti, krátký souhrn přidávám každý měsíc a jednou za rok přidávám celkový přehled.
Vysvětlivky: Osoby jsou seřazené podle levelů bez ohledu na důstojnické pozice.
Důstojníci mají hvězdičku za jménem. Aktualizace byla provedena včera 1.1.2021, proto ještě chybí hvězdička u dnes povýšeného dejfa33.
Každých 50 levelů má svou barvu – tím vzniká zajímavý optický efekt našeho vzestupu.
Na konci je sloupeček o kolik levelů se každý z nás posunul za poslední měsíc a dnes je tam i sloupeček o kolik se posunuli za poslední rok ti, co jsou v cechu minimálně 12 měsíců.
Pak už následuje jen označení povolání. Je důležité pro výběr cechovního mazlíčka.
V komentářích se můžete ptát na to čemu nerozumíte, případně se můžete ptát ve hře, nebo na fcb stránce.

V dalších skrytých sloupcích eviduji facebooková jména jednotlivých bojovníků – ačkoliv musím přiznat, že u těch posledních v cechu jsem si zapomněla udělat poznámky a nejsem si jistá, kdo je kdo z nově přihlášených do fcb stránky. A jednorázově tam mívám poznámky z našich průzkumů, jako je průměrný cechovní věk, nebo povolání členů.